В началото на юни очакваме стабилизиране на времето. Валежите ще бъдат

...
В началото на юни очакваме стабилизиране на времето. Валежите ще бъдат
Коментари Харесай

На море най-рано след 15 юни

 В началото на юни чакаме стабилизиране на времето. Валежите ще бъдат единствено към и над планините, а температурите ще се покачат до 25-30 градуса ". Това сподели синоптикът Симеон Матев в ефира на Нова телевизия. " През юни ще можем да вървим на море. Температурата на водата последователно ще стартира да се покачва и след 15-ти ще можем да вървим на море ", сподели още той.

По думите му предстоят много горещи дни през лятото, а най-топлият месец ще бъде август. " Няма нищо по-нормално от това през май, юни и юли да има градушки. Валежите у нас са единствено 50-60% от нормите, които би трябвало да паднат. Ще продължи да вали и през идващите дни “, уточни Матев.

" В момента времето у нас е толкоз студено, че по нашите планини има снежна завивка. Не е чак такава необичайност да има сняг по това време от годината в планините, само че въпреки всичко сме на прага на лятото и можем да го определим като някакъв тип екзотика “, разяснява още той.

" В последна сметка времето през месец май ще бъде записано в архивите с безусловно обикновено време без някакви отклонения от нормалното “, уточни още синоптикът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР